top of page

Sandra Benningen - Fotograaf en creative producer

Ik ben een ambitieuze allround fotografe die meer dan alleen beelden met mijn camera maakt. Het is mijn doel om de missie van de klant te visualiseren naar uniek beeld. 

Mijn fotostudio is gevestigd in Houten, nabij Utrecht in het midden van het land. In deze studio produceer ik productfotografie, interieur en fashion editorials en portretfotografie. Met mijn achtergrond en opleiding als allround stylist heb ik een extra oog voor detail en zorg ik ervoor dat het eindresultaat naadloos aansluit bij de identiteit van uw bedrijf. 

Naast werken vanuit mijn studio, werk ik ook op locatie. Denk hierbij aan interieur en/of vastgoed fotografie, editorials op locatie, productfotografie bij u in de winkel of magazijn of evenementen zoals feesten en partijen. 

Naast allround fotografe ben ik ook werkzaam als creatief producer en kan ik voor u niet alleen de fotografie, maar ook de styling en/of de branding verzorgen. Denk hierbij aan conceptontwikkeling, trendresearch, een (nieuwe) huisstijl, logo ontwerp, flyers, posters, banners etc. Ik verzorg al uw fysieke promotiemateriaal zodat u uw bedrijf een nieuw leven in kunt blazen.

Door mijn multidisciplinaire vaardigheden werk ik alleen en op deze manier kan ik u hoogwaardige productie aanbieden tegen een goedkopere prijs. Het kan zijn dat als de productie erom vraagt, ik samenwerk met actieve freelancers uit mijn netwerk. Dit gaat altijd in overleg met u en is volledig afhankelijk van uw wensen. 

zwart wit portrait.jpg

Education 

2013 - 2017

Hogeschool voor Styling en Vormgeving

 Academie Artemis, Amsterdam

Exhibitions 

2018

Graduation work UNWIND, Milan Design Week 

Contact Me

+316 12 71 03 29

Thanks for submitting!

bottom of page